Тениска “Само изглеждам смотан
Колекция

“66 Птици”

Колекцията е вдъхновена от илюстрацията “66 BIRDS” на художничката Юлиана Братанова. Тя демонстрира стремежа ѝ да създаде миниатюрно приказно общество от 66 напълно различни, но същевременно, хармонично взаимодействащи си персонажи. Илюстрацията разкрива дълбоко вкоренените различия в едно общество, които са така жизненоважни, за да провокират взаимното търсене и разбирането на различното в “другия” и в “другото”.
❝ Създадох 66 напълно различни персонажи, преплетени в обща контрастна, но хомогенна среда.Искам да напомня за важността да приемаме различното от нас самите, защото приемането е мъдрост, а мъдростта – развитие и сила. ❞
Юлиана Б.

А ти, колко високо можеш да летиш? 😎

Може би преди да си зададеш този въпрос, трябва да си зададеш въпросът “Можеш ли изобщо да летиш” или по-точно “Позволяваш ли си да летиш"?
За здраво стъпилите на земята е ясно, разбира се, че не можеш, та нали само птиците го правят…Но всъщност това е въпрос на желание, въображение и гледна точна.
Изкуството е крилатата магия, която ни тласка към висините, там някъде горе в безмерното. Дори да не го разбираме понякога, то ни достига в една или друга форма, за да ни накара, поне да застанем на пръсти и да погледнем нагоре.
И все пак, ако написаното ти се струва твърде “хвърковато", то поне опитай да извисиш настроението с някоя Fulleclectic тениска с птичка! 😏

Продукти от колекцията

.

Продукти от колекцията

Магазин

menuchevron-down